VIDEO: Rīgu okupē stabiņi; vai drīz spēlēsim auto boulingu?

Kadrs no video

Galvaspilsētas iedzīvotāji noteikti ir pamanījuši, ka stabiņu uz Rīgas ielu braucamajām daļām ir saradies vairāk nekā Bolt Foodā strādājošu imigrantu. Agresīvākie autobraucēji jau pamanījušies pa ceļam uz darbu izklaides nolūkos starp stabiņiem manevrēt kā slalomā – viens, rekur, mēģināja to izdarīt ar fūri pie VEF tilta, bišķi nesanāca, aktualitātes komentē humurošova “Stīvais Nemelo” vadītājs Maksims Trivaškevičs.

Stabiņi padara dzīvi bīstamāku arī riteņbraucējiem, kuriem stabiņi kalpo, lai atdalītu velojoslu no auto plūsmas, čūskiņā starp tiem manevrē (tāpat kā cilvēki uz skrituļdēļiem un longbordiem), katru otro manevru tādējādi veicot no auto joslas.

Rīgas domei vajadzēja spraust nevis stabiņus, bet gan riktīgu atdalošo sienu vai mūri kā uz Vācijas autobāņiem, tad joslas tiešām būtu nošķirtas. Protams, riteņbraucēji un autovadītāji tad skatītos uz sadalošo sienu un domātu, ka tie otri -tur- otrā pusē, ir vainīgi, ka šāda siena vispār bija jāceļ.

Agrāk bija modē pēc tusiņa Vecrīgā uz mājām pievākt kādu atstarojošo ceļa darbu stabu, tagad aktīvākie dzērāji no rītiem pamodīsies un nevarēs saprast, no kurienes zem spilvena miets, un kādiem mērķiem tas pa nakti tik izmantots.

Ātrās palīdzības dienestu darbinieki apgalvo, ka sasodītie stabiņi jau vairākas reizes traucējuši nokļušanai pie slimniekiem.

Agrāk jautrs pasākums bija pa pāris simtiem nopirkt vecu automašīnu un tad panēsāties ar to pa mežu vai laukiem. Tagad jaunākais trends būs ar šādu miskasti nošķūrēt pēc iespējas vairāk stabiņu. Atrakciju sauks auto boulings. Ja tu nones stabiņus un pēc tam ietriecies sienā – tas ir straiks. Ja mašīna, to darot, saplīst uz pusēm – tas ir splits.

Ja trīs reizes pēc kārtas izdodas nonest pa desmit stabiņiem un menti tevi nesašņorē – tu tiec pie bezmaksas aliņa.

Rīgas ielas kļūst arvien jautrākas: ziemā stabiņi apsnigs, un tu viņus nepamanīsi – auto boulingu varēsi spēlēt piespiedu kārtā.

Lai noskaidrotu rīdzinieku attieksmi pret stabiņiem, sūtījām Ašo Evitu pavazāties pa šīm stabiņu pilnajām ielām.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Kādēļ antivakseri vārtījās Mārupes pļavā? (VIDEO)

Kā vīrsievu apņēma multimākslinieks Kašers (VIDEO)

COMMENTS

Pievienot komentāru